Dit is PALLMANN

Pallmann is uw betrouwbare PARTNER VOOR PARKET. Pallmann biedt met meer dan 100 jaar ervaring alles wat u nodig heeft voor het plaatsen, afwerken en onderhouden van parketvloeren. 

Ons assortiment bestaat uit producten voor de ondergrondvoorbereiding, parketlijmen, van lakken en olie tot het reinigen en onderhouden van parketvloeren. Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd. 

Pallmann biedt parketteurs een snelle en betrouwbare service. Mocht u tijdens de voorbereiding of het afwerken van de vloer vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

Ons volledige assortiment strekt zich uit van heel emissiearme dispersielijmen over reactieharsen tot de modernste 1-K STP-parketlijmen. Onze hoogwaardige producten bevatten geen oplosmiddelen en zijn uiterst emissiearm.

Pallmann is een merk van UZIN UTZ België, dochteronderneming van de Duitse UZIN UTZ Groep.

Innovatie

Stilstaan is achteruitgaan. Ook in onze sector is dit van toepassing. Vooruitgang is gebaseerd op nieuwe ontwikkelingen in de samenleving, de wetenschap of de industrie. Het is het resultaat van innovatieve technologieën, producten en processen. Onze competentie en innovatiekracht bepalen dus in belangrijke mate het succes van onze klanten en dat van onszelf.

Onze claim impliceert dat we tot de beste in ons vakgebied willen behoren. Nieuwe producten stellen ons in staat om nieuwe marktgebieden te ontsluiten en differentiatie en kostenvoordelen in bestaande gebieden veilig te stellen. Onze competitiviteit wordt beheerst door onze ideeën, onze knowhow en ons engagement.
Innovatie- en ontwikkelingsprojecten brengen altijd nieuwe uitdagingen met zich mee. Juist daarom is gestructureerd innovatiemanagement een belangrijke succesfactor en is ons innovatiemanagement gebaseerd op systematische planning, implementatie en controle.

Kwaliteit

"We verliezen nooit onze kwaliteitsnormen uit het oog."

Wij willen onze partners de best mogelijke kwaliteit bieden, dit heeft niet alleen betrekking tot onze producten, maar ook op service en advies.

Service en advies

Dankzij onze infrastructuur is het voor ons mogelijk om bestellingen in België binnen 24 uur te leveren. Bestelt u vandaag voor 12u30, dan leveren wij morgen bij u of op de werf, waar ook in België.

Wij hechten ook veel belang aan een regelmatige opleiding van onze medewerkers. Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Daarom is het belangrijk dat onze collega's altijd op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen.

 

Pallmann en de UZIN UTZ Groep

Zoals de naam al aangeeft, was het merk UZIN de naamgever van de UZIN UTZ Groep. Na de oprichting van Georg Utz GmbH & Co. KG in 1911 werd het merk UZIN in 1948 bij het Octrooibureau van München geregistreerd.

In 1997 werd de onderneming omgevormd tot de beursgenoteerde UZIN UTZ Aktiengesellschaft. Vandaag de dag verenigt de UZIN UTZ Groep naast Pallmann nog vijf andere merken onder haar paraplu.

Een beetje geschiedenis

Onze merken

Sinds de oprichting in 1911 heeft de UZIN UTZ Group zich ontwikkeld van een regionale lijmfabrikant tot een wereldwijd actieve totaalleverancier van vloersystemen. Met zijn zeven merken UZIN, WOLFF, Pallmann, Arturo, codex, RZ en Pajarito levert UZIN UTZ een compleet assortiment voor het plaatsen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbekleding, parket, tegels, natuursteen en gietvloeren.

WOLFF. Going beyond your limits.

Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking

PALLMANN. For wood floors. For life

Kwalitatief hoogwaardige afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren

Arturo. Floors for change.

Kunstharsvloeren met veelzijdige designmogelijkheden

Codex. Exclusief voor de echte tegelzetter

Exclusieve plaatsingssystemen voor de professionele tegelzetter.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw