Residentiële gebouwen

Residentiële gebouwen

Residentiële gebouwen

In de woningbouw, vooral in de nieuwbouw, is er vaak sprake van tijdsdruk. PALLMANN biedt tijdbesparende systeemoplossingen, die u de beste ondersteuning bieden voor uw bouwproject. We hebben de juiste oppervlakteafwerking voor elk bouwproject!

Referenties

Combinatie van oud en nieuw in luxe appartement Brussel met Pallmann

Genieten van een prachtige parketvloer en ondertussen de skyline van Brussel bewonderen? Het kan dankzij Pallmann! In een luxe appartement met zicht op het Justitiepaleis van Brussel plaatste Biesemans Parketwerken een nieuwe parketvloer met visgraatmotief.

Parketvloer in een nieuw kleurtje met Pallmann

In de laatste Floor ever uitgave van 2020 introduceerden we met veel trots onze nieuwste 2-componenten PU parketlak; de Pall-X Full Color van Pallmann. Rudy De Keyser van De Keyser Wood Industry kreeg onlangs de vraag om een parketvloer in een oud-herenhuis opnieuw te kleuren. Een ideale job voor onze dekkende lak.

Pallmann turbo schrubber ingezet bij renovatie van huurappartement

In hartje Antwerpen, aan de Rijnkaai met zicht op de Schelde en zijn oude havenkranen werd recent een huurappartement gerenoveerd door Temmerman Home. Omdat de vloer nog maar een paar jaar in gebruik was, was deze eigenlijk nog niet toe aan een complete renovatie. Een grondige reiniging en een nieuwe afwerklaag en de bestaande meerlaagse parketvloer zag er weer als nieuw uit.

Luxevilla Knokke-Heist

In Knokke-Heist werd recent een authentieke -de woning dateert van begin jaren 50!- villa volledig ontmanteld voor een totaalrenovatie. De vraag van de bouwheer was om de authenticiteit van de woning te behouden, maar er een hedendaagse inrichting in toe te passen. Voor de parketvloer deed de interieurarchitect beroep op de firma Geerts Interieur uit Mol. Geerts Interieur heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de vloerbekledingsbranche, en service en advies staan bij hen voorop. De ideale partner dus bij een dergelijk uitdagend project.

Landelijke nieuwbouwwoning

Op de Dag van de Afwerking eind november vorig jaar introduceerden we onze nieuwe Pallmann Color Collection. Deze collectie bestaat uit 32 trendy kleuren, passend bij iedere woonstijl. Door de onderverdeling in woonstijlen, wordt de keuze voor een kleur vereenvoudigd. Inmiddels werden reeds enkele projecten uitgevoerd, waaronder een landelijke nieuwbouwwoning die gedeeltelijk voorzien werd van een 3-laagse parketvloer, afgewerkt met de kleur Natural White uit de Country Collection.

Antwerps herenhuis

Antwerps herenhuis uit jaren '30 gerenoveerd met UZIN en Pallmann.

Onze referenties

Horeca

Hotels en restaurants maken indruk met hun sfeer en verfijnde inrichting. De eerste indruk is doorslaggevend als het gaat om de feel-good factor. Uitbaters stellen dan ook hoge eisen: vloeren moeten er lang goed uitzien, er mogen geen onaangename geuren zijn en een renovatie moet snel gebeuren. PALLMANN voldoet aan deze eisen en biedt optimale oplossingen voor een duurzame en snelle plaatsing of renovatie van parketvloeren.

Toon referenties

Kantoor en administratie

In kantoren en administraties ligt de nadruk op snelle oplossingen. Er wordt steeds nagedacht vanuit het perspectief van de werknemer. Een aangename werkomgeving en weinig stoorzenders zoals contactgeluid zijn prioriteit. Ook hier komt de expertise van PALLMANN tot zijn recht.Toon referenties

Openbare gebouwen

Parketvloeren van openbare gebouwen, zoals musea, staan voortdurend onder grote druk. Deze zwaar belaste ruimtes hebben robuuste oppervlakken nodig die veel aankunnen. PALLMANN biedt ecologische en betrouwbare producten die aan alle eisen voldoen.

Toon referenties

Residentiële gebouwen

In de woningbouw, vooral in de nieuwbouw, is er vaak sprake van tijdsdruk. PALLMANN biedt tijdbesparende systeemoplossingen, die u de beste ondersteuning bieden voor uw bouwproject. We hebben de juiste oppervlakteafwerking voor elk bouwproject!

Toon referenties

Retail

In winkels en winkelinrichting ligt de nadruk op snelle en individuele oplossingen. PALLMANN biedt u innovatieve productoplossingen die voldoen aan speciale eisen.


Toon referenties

Sportfaciliteiten

In openbare gebouwen en vooral in drukbezochte sportaccommodaties zijn contactgeluid en brandveiligheid zeer belangrijk. Daarnaast speelt ook de sterkte van de vloerbedekkingen een niet onbelangrijke rol.
De systeemoplossingen van PALLMANN bieden u milieuvriendelijke, duurzame en zeer slijtvaste producten voor uw project.

Toon referenties

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw