Kantoor &
Administratie

Kantoor & Administratie

Kantoor en administratie

In kantoren en administraties ligt de nadruk op snelle oplossingen. Er wordt steeds nagedacht vanuit het perspectief van de werknemer. Een aangename werkomgeving en weinig stoorzenders zoals contactgeluid zijn prioriteit. Ook hier komt de expertise van PALLMANN tot zijn recht.

Referenties

Pallmann luxorious black voor hoofdkantoor DENYS

Mogensen Parketwerken plaatste een 8-tal jaar geleden een oud-vlaamse stijl 9 mm, vaste breedte 18 cm op een massief mozaïek onderparket in het hoofdkantoor van Denys, de multidisciplinaire groep gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Deze werd destijds behandeld met een donker gekleurde hardwaxolie. Omdat de vloer op bepaalde plaatsen loopzones begon te vertonen kreeg Mogensen Parketwerken de vraag om een andere afwerklaag te voorzien.

REGIE DER GEBOUWEN BLAAST OUDE GERECHTSHOF NIEUW LEVEN IN

In de vorige editie van ons Floor ever Magazine zetten we de Britselei in Antwerpen al in de kijker. We hadden het over neoclassicistische burgerhuizen en prestigieuze herenhuizen, maar ook enkele monumentale openbare gebouwen zoals de Nationale Bank, en het Justitiepaleis. Ook in deze editie zitten we op de Britselei waar Mogensen parketvloeren BV in het Oude Gerechtshof aan de slag mocht met 1.800 m² kubusparket en 4.300 m² plankenparket. Een project met oog voor detail.

Onze referenties

Horeca

Hotels en restaurants maken indruk met hun sfeer en verfijnde inrichting. De eerste indruk is doorslaggevend als het gaat om de feel-good factor. Uitbaters stellen dan ook hoge eisen: vloeren moeten er lang goed uitzien, er mogen geen onaangename geuren zijn en een renovatie moet snel gebeuren. PALLMANN voldoet aan deze eisen en biedt optimale oplossingen voor een duurzame en snelle plaatsing of renovatie van parketvloeren.

Toon referenties

Kantoor en administratie

In kantoren en administraties ligt de nadruk op snelle oplossingen. Er wordt steeds nagedacht vanuit het perspectief van de werknemer. Een aangename werkomgeving en weinig stoorzenders zoals contactgeluid zijn prioriteit. Ook hier komt de expertise van PALLMANN tot zijn recht.Toon referenties

Openbare gebouwen

Parketvloeren van openbare gebouwen, zoals musea, staan voortdurend onder grote druk. Deze zwaar belaste ruimtes hebben robuuste oppervlakken nodig die veel aankunnen. PALLMANN biedt ecologische en betrouwbare producten die aan alle eisen voldoen.

Toon referenties

Residentiële gebouwen

In de woningbouw, vooral in de nieuwbouw, is er vaak sprake van tijdsdruk. PALLMANN biedt tijdbesparende systeemoplossingen, die u de beste ondersteuning bieden voor uw bouwproject. We hebben de juiste oppervlakteafwerking voor elk bouwproject!

Toon referenties

Retail

In winkels en winkelinrichting ligt de nadruk op snelle en individuele oplossingen. PALLMANN biedt u innovatieve productoplossingen die voldoen aan speciale eisen.


Toon referenties

Sportfaciliteiten

In openbare gebouwen en vooral in drukbezochte sportaccommodaties zijn contactgeluid en brandveiligheid zeer belangrijk. Daarnaast speelt ook de sterkte van de vloerbedekkingen een niet onbelangrijke rol.
De systeemoplossingen van PALLMANN bieden u milieuvriendelijke, duurzame en zeer slijtvaste producten voor uw project.

Toon referenties

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw