Retail

Retail

Retail

In winkels en winkelinrichting ligt de nadruk op snelle en individuele oplossingen. PALLMANN biedt u innovatieve productoplossingen die voldoen aan speciale eisen.

Referenties

Juwelenzaak Status Aparte in Lier

Eind vorig jaar heropende de juwelenzaak, Status Aparte in Lier de deuren. Drie panden langs elkaar werden na grondige renovatie omgetoverd tot 1 grote store. Onder allerhande vloerbekledingen, lijmresten en egalisatielagen komt na renovatie een massieve eiken visgraatparket tevoorschijn. Een partnerproject van PP haard en parket en Uzin Utz België.

Metal damesboetiek kiest voor uniek kleur uit color collection

Op de Pieter Reypenslei te Mortsel werd recent de Metal damesboetiek in een nieuw jasje gestoken. Voor de inrichting werd de firma ABOCO (Algemene Bouwwerken en Coördinatie) onder de arm genomen. De laatste 20 jaar evolueerde ABOCO als antwoord op de vraag van haar klanten naar meer toegespitste interieur- en architectuur opdrachten. Elk ontwerp of bouwoplossing wordt op de identiteit, de situatie en het budget van de specifieke klant afgestemd, zo ook in dit geval. Samen met de vaste kern van onderaannemers, elk gespecialiseerd in hun eigen vak, werd het gebouw aangepakt. In het appartement op de tweede verdieping moest de bestaande grenen vloer plaats maken voor een meerlaagse eiken parketvloer. Een mooi partnerproject voor ABOCO, Merckx Parket Interieur en Uzin Utz België.

Onze referenties

Horeca

Hotels en restaurants maken indruk met hun sfeer en verfijnde inrichting. De eerste indruk is doorslaggevend als het gaat om de feel-good factor. Uitbaters stellen dan ook hoge eisen: vloeren moeten er lang goed uitzien, er mogen geen onaangename geuren zijn en een renovatie moet snel gebeuren. PALLMANN voldoet aan deze eisen en biedt optimale oplossingen voor een duurzame en snelle plaatsing of renovatie van parketvloeren.

Toon referenties

Kantoor en administratie

In kantoren en administraties ligt de nadruk op snelle oplossingen. Er wordt steeds nagedacht vanuit het perspectief van de werknemer. Een aangename werkomgeving en weinig stoorzenders zoals contactgeluid zijn prioriteit. Ook hier komt de expertise van PALLMANN tot zijn recht.Toon referenties

Openbare gebouwen

Parketvloeren van openbare gebouwen, zoals musea, staan voortdurend onder grote druk. Deze zwaar belaste ruimtes hebben robuuste oppervlakken nodig die veel aankunnen. PALLMANN biedt ecologische en betrouwbare producten die aan alle eisen voldoen.

Toon referenties

Residentiële gebouwen

In de woningbouw, vooral in de nieuwbouw, is er vaak sprake van tijdsdruk. PALLMANN biedt tijdbesparende systeemoplossingen, die u de beste ondersteuning bieden voor uw bouwproject. We hebben de juiste oppervlakteafwerking voor elk bouwproject!

Toon referenties

Retail

In winkels en winkelinrichting ligt de nadruk op snelle en individuele oplossingen. PALLMANN biedt u innovatieve productoplossingen die voldoen aan speciale eisen.


Toon referenties

Sportfaciliteiten

In openbare gebouwen en vooral in drukbezochte sportaccommodaties zijn contactgeluid en brandveiligheid zeer belangrijk. Daarnaast speelt ook de sterkte van de vloerbedekkingen een niet onbelangrijke rol.
De systeemoplossingen van PALLMANN bieden u milieuvriendelijke, duurzame en zeer slijtvaste producten voor uw project.

Toon referenties

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw