Ontwikkel je skills bij UUB!

Als totaalaanbieder van zekere oplossingen voor de installatie van elk type vloer, is UZIN UTZ België uw unieke partner. De know-how van UZIN UTZ België inzake voorbereiding van de ondergrond, verlijming, afwerking, onderhoud en renovatie van alle type vloeren is hoogstaand. Deze gaat van elastische vloeren en tapijt over parket tot keramische natuursteen vloeren en gietvloeren. UZIN UTZ België heeft dan ook in de eerste plaats een vormende missie: we vinden het belangrijk om deze kennis te delen en onze klanten te trainen in het professionele gebruik van onze systemen en producten. Dat kan sinds kort in ons gloednieuw belevingscentrum waar we de demoruimte omtoverden tot de UZIN UTZ Base.

Opleidingen

Schuren met PALLMANN

30/03/2022

In deze opleiding tonen we u onder andere de veelzijdigheid van de PALLMANN Spider en de PALLMANN Geckoflex en hoe u de PALLMANN Turbo Scrubber tijdens de grote lente schoonmaak kan inzetten (zowel binnen als buiten!).

Wat zeker aan bod komt

  • schuren van parket
  • borstelen van parket
  • reinigen van parket en terras

Uw parket zal er nog nooit zo goed hebben uitgezien!
Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen! 

Kleuren met PALLMANN

27/10/2022

In deze opleiding leert u alles over het kleuren en afwerken van parket met olie en laksystemen met als blikvanger de nieuwe Freestyle collectie.

Wat zeker aan bod komt

  • PALLMANN olie en laksystemen
  • schuren van parket
  • borstelen van parket
  • kleuren van parket
  • afwerken van parket

Klaar om de parketwereld nog meer kleur te brengen? Schrijf u snel in!

Verloop van de opleiding

De opleidingen bij UZIN UTZ België gaan van start met een aantrekkelijke lunch (foodtruck of buffet). Daarna volgt een onderdeel theorie om die daarna toe te passen in de praktijk. Zorg dus voor aangepaste kledij. Het einde van de opleiding wordt steeds voorzien rond 16 uur samen met een verfrissend drankje. Indien u graag enkele thema‘s aan bod had zien komen die momenteel niet opgenomen worden in het overzicht kan u dat meegeven tijdens uw inschrijving, dan houden we daar zo veel mogelijk rekening mee. 

Kostprijs van de deelname

Een opleiding volgen bij UZIN UTZ België kost 50 euro per persoon (tenzij anders aangegeven). Daarvoor krijgt u een lunch, de opleiding, een drankje op het einde van de opleiding, een T-shirt, een goodiebag en een waardebon van 50 euro (per persoon) die u kan besteden bij een volgende bestelling bij UZIN UTZ België. Deze waardebon is twee maanden geldig. Daarbovenop kan u een vergoeding aanvragen bij Constructiv.

Constructiv

UZIN UTZ België wordt erkend als opleidingscentrum door Constructiv.

Constructiv is een dienstverlenende organisatie van en voor de bouwsector. Als fonds voor bestaanszekerheid, opgericht door de sociale partners van het Bouwbedrijf, ijveren ze ervoor dat talent zijn weg vindt naar de sector en er zich een hele loopbaan lang in kan ontplooien

Professionele plaatsingsbedrijven actief binnen soepele vloeren en parket maar ook binnen keramische en natuurstenen vloeren en gietvloeren kunnen bij Constructiv een tussenkomst in de salariskosten aanvragen voor hun arbeiders die een opleiding volgen. Arbeiders dienen lid te zijn van paritair comité 124 (Bouw).

Aanvragen tot terugbetaling moeten door het plaatsingsbedrijf op voorhand worden ingediend bij Constructiv in hun buurt.

Schrijf je in!

[PALLMANN Belgium (Dutch)] Inschrijvingsformulier opleidingen

Overige opleidingen

Ontdek de rest van ons opleidingsaanbod. 

Voor een compleet overzicht van al onze opleidingen, klik hier.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw